Hypnotherapie

In je kracht met Hypnotherapie

Hoe zou je leven eruitzien zonder dat verdriet, die overtuigingen, angst, fysieke klachten of als je nu echt zou weten wat je wilt? Hypnotherapie is een krachtige en doeltreffende methode waarmee mentale, emotionele en fysieke klachten effectief behandeld kunnen worden. Door een diepe ontspanning kom je gemakkelijk in contact met je onderbewustzijn. Hier ligt alles opgeslagen wat je ooit hebt meegemaakt, waardoor het dé plek is om verandering aan te brengen in je leven. zOzest biedt hypnotherapie in het centrum van Tilburg aan. Vind je het fijner om in je eigen luie stoel een sessie te ontvangen? Dan kun je er ook voor een online sessie kiezen.

Ben je er klaar voor om het leven te gaan leven dat voor jou bestemd is?


Is hypnotherapie geschikt voor mij?

Wat kun je verwachten van een sessie?

caret-down caret-up caret-left caret-right

De ervaring van KARIN

Vorig jaar kreeg ik van het ene op het andere moment last van tinnitus (oorsuizen). Het constante zoemen in vooral mijn linkeroor was niet alleen verschrikkelijk irritant, maar het beïnvloedde ook mijn gehoor, wat het moeilijk maakte om deel te nemen aan vergaderingen. Tijdens een hypnotherapie sessie kon Mechteld ontdekken welke gebeurtenissen ervoor hebben gezorgd dat de tinnitus zich ontwikkelde en hielp me de diep begraven, negatieve emoties op te lossen. Het resultaat van deze fantastische ervaring is dat de tinnitus weg is, en mijn gehoor volledig is hersteld.

Mechteld heeft een kalme, competente houding waardoor het makkelijk wordt om jezelf over te geven aan het onbekende van hypnotherapie. Met haar begeleiding heb ik zowel regressie als reïncarnatie hypnotherapie sessies beleefd, waardoor onopgeloste trauma’s aan het licht zijn gekomen en actief zijn opgelost. Nu kan ik fijn verder zonder belemmerd te worden door deze blokkades.