Hypnotherapie

In je kracht met Hypnotherapie

Hoe zou je leven eruitzien zonder dat verdriet, die overtuigingen, angst, fysieke klachten of als je nu echt zou weten wat je wilt? Hypnotherapie is een krachtige en doeltreffende methode waarmee mentale, emotionele en fysieke klachten effectief behandeld kunnen worden. Door een diepe ontspanning kom je gemakkelijk in contact met je onderbewustzijn. Hier ligt alles opgeslagen wat je ooit hebt meegemaakt, waardoor het dé plek is om verandering aan te brengen in je leven. zOzest biedt hypnotherapie in het centrum van Tilburg aan. Vind je het fijner om in je eigen luie stoel een sessie te ontvangen? Dan kun je er ook voor een online sessie kiezen.

Ben je er klaar voor om het leven te gaan leven dat voor jou bestemd is?


Is hypnotherapie geschikt voor mij?

Als jij op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om je probleem te verminderen of helemaal te laten verdwijnen, is hypnotherapie uitermate geschikt voor jou. Hypnotherapie is bij veel klachten inzetbaar, van fysiek tot mentaal, van emotioneel tot spiritueel. Via de link hieronder zie je met welke klachten  en vragen zOzest regelmatig werkt. Staat jouw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Wat kun je verwachten van een sessie?

Tijdens een hypnotherapiesessie zullen we eerst een kort voorgesprek voeren. Hierin bespreken we je klacht, je doel voor de sessie en je verwachtingen. Daarna help ik je zo diep mogelijk te ontspannen, waardoor je makkelijker toegang krijgt tot je onderbewustzijn. We gaan aan de slag met de oorzaak van het probleem, pakken dit bij de kern aan en doen vanuit daar aanvullende technieken. Zo kan er onder andere gewerkt worden met verschillende delen van je onderbewustzijn (bijvoorbeeld een deel wat gezond wil zijn en een deel wat ongezonde keuzes maakt) en inner child therapy. Jouw onderbewustzijn leidt de sessie en bepaald wat er omhoog komt en aangegaan mag worden. Je behoudt hierin alle controle. Aan het eind voeren we een kort nagesprek.

Het is mijn intentie om jou zo snel en effectief mogelijk verder te helpen. De ervaring leert dat de meeste mensen genoeg hebben aan één tot drie sessies. De eerste sessie duurt twee uur. Bij vervolgsessies overleggen we van tevoren hoe lang deze zal duren.

caret-down caret-up caret-left caret-right

De ervaring van KARIN

Vorig jaar kreeg ik van het ene op het andere moment last van tinnitus (oorsuizen). Het constante zoemen in vooral mijn linkeroor was niet alleen verschrikkelijk irritant, maar het beïnvloedde ook mijn gehoor, wat het moeilijk maakte om deel te nemen aan vergaderingen. Tijdens een hypnotherapie sessie kon Mechteld ontdekken welke gebeurtenissen ervoor hebben gezorgd dat de tinnitus zich ontwikkelde en hielp me de diep begraven, negatieve emoties op te lossen. Het resultaat van deze fantastische ervaring is dat de tinnitus weg is, en mijn gehoor volledig is hersteld.

Mechteld heeft een kalme, competente houding waardoor het makkelijk wordt om jezelf over te geven aan het onbekende van hypnotherapie. Met haar begeleiding heb ik zowel regressie als reïncarnatie hypnotherapie sessies beleefd, waardoor onopgeloste trauma’s aan het licht zijn gekomen en actief zijn opgelost. Nu kan ik fijn verder zonder belemmerd te worden door deze blokkades.

Lees meer over de ervaringen van anderen

De therapeut

Het is mijn missie om jou thuis te laten komen bij jezelf, zodat je vol ZEST (= levensenergie) kunt leven.

Investering in jezelf

Hypnotherapie is een investering voor het leven. Je bent het waard.

Ben je klaar voor verandering?