Rite of the Womb

Rite of the Womb

Helemaal in je vrouwelijke kracht gaan staan. Kunnen gaan leven vanuit zachtheid en vuur, overgave en passie. Kwetsbaarheid. Vanuit je authentieke zelf. Met the Rite of the Womb stem je af op de kosmische vrouwelijke energie, welke je helpt in je helingsproces.


De baarmoeder is een plek waar veel gebeurt tijdens het leven van een vrouw. Verwondingen uit dit leven en vorige levens draag je met je mee. Daarnaast heb je in je baarmoeder niet alleen je eigen pijn en angst opgeslagen. Ook de emoties van alle generaties vrouwen voor jou en de collectieve pijn van alle vrouwen, van alle tijden. De collectieve vrouwelijke energie is in onze maatschappij eeuwenlang ontkent, onderdrukt, misbruikt en onteerd.

De baarmoeder is een plek van creatie en leven geven. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt bij zowel vrouwen als mannen. De tijd is aangebroken om weer helemaal één te worden met de kracht van je vrouwelijke energie. Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en vol kracht en creativiteit.

De Rite of the Womb is een kort ritueel wat helend en bekrachtigend is voor alle vrouwen, jong en oud, wel of geen moeder. Ook als je geen baarmoeder meer hebt of niet meer menstrueert is de Rite voor jou.

The womb is not a place to store fear and pain.

The womb is a place to create and give birth to life.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een Rite of the Womb sessie bespreken we waarom jij deze wilt ontvangen. Je zult daarna de Rite ontvangen en zelf toe leren passen. Je mag na het ontvangen de Rite namelijk zelf verder gaan verspreiden. De naam 13th Rite of Munay Ki, Womb Healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Daarom heet zij de 13e Rite. Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’. De vrouwenlijn die ons is voorgegaan, helpt ons herinneren dat wij het lijden nu kunnen loslaten en in onze kracht gaan staan. Je bekrachtigt de Rite zelf met de energie van de Maan en jouw relatie met Moeder Aarde.

Kosten
€ 45*
(De vrouwen die de Rite naar Nederland en België hebben gebracht, hebben afgesproken dat er een bijdrage van € 45 gevraagd wordt, dit is het getal van creatie.)

*Het is ook mogelijk om de Rite in combinatie met een andere behandelvorm te ontvangen. De ervaring leert dat het in combinatie met bijvoorbeeld hypnotherapie extra krachtig werkt.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak